Ολυμπιακός: Πώς ο Μαρτίνς κατέληξε στον Σα

Είχε τους λόγους του ο Πορτογάλος τεχνικός που επέλεξε τον συμπατριώτη του για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ολυμπιακός: Πώς ο Μαρτίνς κατέληξε στον Σα

Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού που παρέταξε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η μεγάλη έκπληξη έγινε στον «άσο». Ο 48χρονος τεχνικός ξεκίνησε με τον Ζοσέ Σα αντί του Ανδρέα Γιαννιώτη, μία επιλογή που ήταν έκπληξη, αφού μέχρι τώρα ο Έλληνας πορτιέρε είχε τον πρώτο λόγο.

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή διότι ήθελε να επιβραβεύσει τον συμπατριώτη του για την εικόνα που είχε στο ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.Επίσης έχει πολύ καλή άποψη για τον Σα και μην ξεχνάμε πως εκείνος επέμενε να έρθει στον Ολυμπιακό. Θεωρεί πως είναι τερματοφύλακας που δίνει εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Από την άλλη, όμως, ο Μαρτίνς γνωρίζει πως για τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο κεφάλαιο ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Δεν σημαίνει πως η προχθεσινή επιλογή θα μονιμοποιηθεί. Ο Έλληνας γκολκίπερ τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα στα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά, με μοναδική εξαίρεση το λάθος που έκανε με τον ΠΑΟΚ. Και γι' αυτόν έχει καλή άποψη ο κόουτς και θέλει να μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα στους δύο.