Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη με Τσικίνιο, Όρτα

Κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν οι Τσικίνιο, Όρτα που ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη με Τσικίνιο, Όρτα

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δοκιμάζεται την Κυριακή (20:30, 21/1) ο Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους «κίτρινους», διότι σε διαφορετική περίπτωση και έδαφος θα χάσει για τον τίτλο, αλλά και πιο κοντά θα τους αισθανθεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Θεσσαλονίκη «πετάει» σήμερα (20/1) στις 19:00 και σε αυτήν έχουν συμπεριληφθεί και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Τσικίνιο και Όρτα μπορεί να έφτασαν στην Ελλάδα χθες (19/1) το απόγευμα και να ανακοινώθηκαν πριν λίγες ώρες από την πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ τους συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκρινε ότι οι δύο παίκτες είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και μπορούν να συμπεριληφθούν στην αποστολή, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.