«Κόσμημα το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Μπαλαμπάνης, που βοήθησε στις επαφές για να επέλθει συμφωνία για τον χώρο που θα ανεγερθεί το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ μίλησε για τις σχετικές εξελίξεις. 

«Κόσμημα το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

«Πριν σας απαντήσω θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Σαββίδη και τον Άγγελο Αναστασιάδη που επέλεξε την περιοχή μας για να γίνει αυτό το κόσμημα. Είμαστε ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι προσωπικός μου φίλος και δεν γινόταν να μην βοηθήσω. Τον περσινό Νοέμβριο, πριν 1,5 χρόνο, τέθηκε το θέμα. Άρεσε στον κ. Σαββίδη το σημείο. Το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ, ο εξαιρετικός κ. Φωτιάδης, ήταν σε επικοινωνία μαζί του. Είναι επιτυχία να γίνεται τέτοια δουλειά και να μην μαθαίνεται τίποτα» είπε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και πρόσθεσε:

«Μου ζήτησαν την βοήθεια μου και δεν την αρνήθηκα γιατί είμαι ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα και βήμα βήμα αγοράζαμε αγροτεμάχιο-αγροτεμάχιο για να φτάσουμε στην έκταση 150 στρεμμάτων. Αυτά ανήκαν σε περίπου 50 ανθρώπους.

Υπήρχαν και κανά δυο που δεν πείστηκαν. Τα έδωσαν με χαρά όταν έμαθαν ότι είναι για τον ΠΑΟΚ. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στο χωριό μας, τους Ταγαράδες. Ας τρέξουν οι εξελίξεις μόνες τους. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι από τους καλύτερους δημάρχους που είχαμε στην περιοχή μας».