Super League: Η μπάλα σε Λαμία, Γιάννινα και Ηράκλειο

Με τρεις αγώνες ξεκινά η 19η αγωνιστική της Super League το Σάββατο (20/1). Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Super League: Η μπάλα σε Λαμία, Γιάννινα και Ηράκλειο

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό στο ΔΑΚ Λαμίας ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Κηφισιά (17.15). Η Λαμία έχει κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, ενώ η Κηφισιά είναι χωρίς νίκη μέσα στο 2024.

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων, Ντέιβιντ Νίλσεν δεν υπολογίζει στους Κρίστινσον, Μποτία, Μόργκάν Σναϊντερλάν, Κλωναρίδη, Παπασάββα και Πρίτσα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στις 17.00 στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Ο «Άγιαξ» έχει μόλις 2 νίκες μετά από 18 παιχνίδια, ενώ ο Πανσερραϊκός προέρχεται από την πρώτη του νίκη (0-2 στη Λαμία) μετά τις 6 Νοεμβρίου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού τέθηκαν εκ νέου οι Παμλίδης, Τζίμας και Τσαούσης όπως και ο Ερασμουπέ η παρουσία του οποίο ήταν αμφίβολη μέσα στην εβδομάδα.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι αυτό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό. Οι Κρητικοί είναι 11 παιχνίδια χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες και 6 ήττες), ενώ ο Παναιτωλικός προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες.

Το προφίλ της αγωνιστικής:

Η βαθμολογία: