Ολυμπιακός: Μπαίνουν και παίζουν αμέσως οι Όρτα και Τσικίνιο

Οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο έρχονται από φουλ αγωνιστική δράση και μπαίνουν αμέσως στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Μπαίνουν και παίζουν αμέσως οι Όρτα και Τσικίνιο

Οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο δεν χρειαζόταν καν να κάνουν τα τεστ για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό. Το λέμε βέβαια στην υπερβολή του, καθώς όλοι οι νεαποκτηθέντες πρέπει να περνούν από τη διαδικασία των απαραίτητων τεστ.

Ωστόσο, αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε είναι ότι αν οι δύο Πορτογάλοι έρχονταν την Πέμπτη (18/1) στην Ελλάδα, τότε σίγουρα θα τους βλέπαμε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα είναι στο... όριο αν θα προλάβουν να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στον Ρέντη, καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα τυπικά (υπογραφές, φωτογραφίσεις κλπ) και να τρέξουν άρον-άρον στο προπονητικό κέντρο για την πρώτη τους παρουσία.

Η λογική λέει ότι δεν θα προλάβουν να μπουν στην αποστολή, αλλά ας περιμένουμε τα μαντάτα το Σάββατο (20/1).

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι και οι δύο είναι σε τέτοια κατάσταση που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Άλλωστε προέρχονται από φουλ αγωνιστική δράση και φουλ προπονήσεις. Δεν χρειάζονται δηλαδή καθόλου χρόνο προσαρμογής για να βρουν τα πατήματά τους ή να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Θα χρειαστούν χρόνο μόνο για να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους.

Αν δεν τα καταφέρουν με τον Άρη, τότε θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Καρβαλιάλ για το ματς της παραπάνω Κυριακής (28/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη.