Όρτα: «Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά» - Τσικίνιο: «Τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Αντρέ Όρτα και Τσικίνιο.

Όρτα: «Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά» - Τσικίνιο: «Τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό οι Όρτα και Τσικίνιο.

Οι δύο παίκτες έφτασαν στη χώρα μας το απόγευμα της Παρασκευής (19/1) και αναμένεται να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Αντρέ Όρτα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι και έχει μπει μία οψιόν αγοράς.

Ο Τσικίνιο από την πλευρά του έχει ήδη υπογράψει έως το 2027, αλλά το συμβόλαιό του είχε ισχύ από το καλοκαίρι. Οπότε, τώρα θα υπογράψει συμβόλαιο από τον Γενάρη έως το καλοκαίρι του 2027. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έδωσε περίπου 500 χιλιάρικα στην Μπενφίκα για να τον κάνει δικό της.

Ο Αντρέ Όρτα στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά».

Ο Τσικίνιο από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα η παρουσία των Πορτογάλων στον Ολυμπιακό είναι σημαντική και θα με βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή μου. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».