Τσικίνιο - Όρτα: Εντείνεται η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός περιμένει... «πακέτο» τούς Τσικίνιο και Όρτα, τη στιγμή που στην Αργεντινή κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Φαούστο Βέρα.

Τσικίνιο - Όρτα: Εντείνεται η μεταγραφική κινητικότητα στον Ολυμπιακό

Τσικίνιο από τώρα

Τσικίνιο προ των πυλών στον Ολυμπιακό! Αυτό υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αποκάλυψε ότι όλα δείχνουν πως ο 28χρονος Πορτογάλος χαφ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες από τώρα και όχι το καλοκαίρι.

Αναφέρει επίσης ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βάλει ποσοστό μεταπώλησης στην Μπενφίκα για να έχει τον Τσικίνιο μέσα στο μήνα.

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν υπογράψει με τον Πορτογάλο για να ενσωματωθεί από το καλοκαίρι με τριετές συμβόλαιο έως το 2027. Ωστόσο, προσπαθούσαν να τον φέρουν από τώρα στη χώρα μας και απ' ό,τι φαίνεται προς τα εκεί πηγαίνει η... δουλειά.

Φέρνει και Όρτα

Ο Αντρέ Όρτα πιάνει λιμάνι, ίσως και την Παρασκευή (19/1) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Αφίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών, καθώς μετά τον Τσικίνιο ο οποίος θα ενσωματωθεί τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιάνει λιμάνι και ο Αντρέ Όρτα.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τα μεσάνυχτα τις διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα και ο 27χρονος χαφ αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα έως το καλοκαίρι.

Ο Όρτα θα έρθει στη χώρα μας με τη μορφή δανεισμού από τους «αρσεναλίστας» και το καλοκαίρι θα γίνει κουβέντα για την αγορά του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα την Παρασκευή (19/1) να έρθει στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Τσικίνιο, ο οποίος επίσης αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά.

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Βέρα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Φαούστο Βέρα.

Ένα νέο όνομα προέκυψε από την Αργεντινή για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Λατινική Αμερική οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του Φαούστο Βέρα.

Ο 23χρονος Αργεντινός είναι αμυντικό χαφ και φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες που βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσαία τους γραμμή. Ο Βέρα έχει συμβόλαιο με την Κορίνθιανς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 7 εκατ. ευρώ.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι επίσημο, αλλά υπάρχουν κι άλλα κλαμπ που ασχολούνται με τον Φαούστο Βέρα. Τα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων δεν αναφέρουν τα ονόματα των ομάδων που ασχολούνται με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Πολύ σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι πως τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στο γραφείο μάνατζερ Stellar με το οποίο έχει κάνει αρκετές δουλειές τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Νότιγχαμ. Πιο πρόσφατη περίπτωση είναι ο Ομάρ Ρίτσαρντς.