«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Βέρα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για τον Φαούστο Βέρα.

«Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Βέρα»

Ένα νέο όνομα προέκυψε από την Αργεντινή για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Λατινική Αμερική οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του Φαούστο Βέρα.

Ο 23χρονος Αργεντινός είναι αμυντικό χαφ και φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες που βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσαία τους γραμμή. Ο Βέρα έχει συμβόλαιο με την Κορίνθιανς μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 7 εκατ. ευρώ.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι επίσημο, αλλά υπάρχουν κι άλλα κλαμπ που ασχολούνται με τον Φαούστο Βέρα. Τα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων δεν αναφέρουν τα ονόματα των ομάδων που ασχολούνται με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Πολύ σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι πως τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανήκουν στο γραφείο μάνατζερ Stellar με το οποίο έχει κάνει αρκετές δουλειές τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Νότιγχαμ. Πιο πρόσφατη περίπτωση είναι ο Ομάρ Ρίτσαρντς.