Ολυμπιακός: Χάνει Μπιανκόν, περιμένει Ναβάρο

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν θα χάσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Φραν Ναβάρο.

Ολυμπιακός: Χάνει Μπιανκόν, περιμένει Ναβάρο

Δεν του έφτανε ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός… κληρονόμησε και προβλήματα τραυματισμών από την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα κληθούν να παίξουν σε αυτό με σημαντικές απουσίες.

Δεδομένα θα χάσει το παιχνίδι με τον Άρη ο Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος στο ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε αναγκαστική αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει διαθέσιμους στόπερ τους Ρέτσο, Ντόη αν και με τον Παναθηναϊκό ήταν στον πάγκο και ο Πορόζο. Εδώ και καιρό προπονείται κανονικά, αλλά παραμένει εκτός πλάνων.

Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με τον Φραν Ναβάρο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Ισπανό επιθετικό και αν θα παίξει στην αναμέτρηση με τον Άρη. Περισσότερο φαίνεται να έχει βγάλει κόπωση παρά να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Κατά τα άλλα με τους υπόλοιπους που έδειξαν να βγάζουν προβλήματα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ανησυχητικό.