«Ο Μπόατενγκ στη Σαλερνιτάνα και ο Παλομίνο πάει στον Ολυμπιακό»

Νέα ρεπορτάζ από την Ιταλία θέλουν τον Χοσέ Παλομίνο να βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Ο Μπόατενγκ στη Σαλερνιτάνα και ο Παλομίνο πάει στον Ολυμπιακό»

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού είναι βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τους στόπερ.

Τα ονόματα που έρχονται στην επικαιρότητα είναι αρκετά και ένα από αυτά που «παίζει» σταθερά είναι αυτό του Χοσέ Παλομίνο. Με τον Αργεντινό αμυντικό οι Πειραιώτες ασχολούνται από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχουν βρει τον τρόπο για να τον αποκτήσουν.

Πιθανότερος προορισμός του Παλομίνο εμφανιζόταν η Σαλερνιτάνα, αλλά τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν ξανά. Ο Ολυμπιακός είχε υποχωρήσει στη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως σύμφωνα με τους Ιταλούς επανέρχεται.

Συγκεκριμένα η Σαλερνιτάνα είναι έτοιμη να αποκτήσει τον πρώην αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, τον Μπόατενγκ και ο Παλομίνο μπαίνει ξανά στη ζωή του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι πιθανότερος προορισμός του είναι η ομάδα του Πειραιά. Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να βρουν την άκρη με την Αταλάντα λόγω των υψηλών απαιτήσεων για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.