Οι μικροί που προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Δύο πιτσιρικάδες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού προπονήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι μικροί που προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού

Δύο παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με την πρώτη ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Την Πέμπτη, άλλωστε υπάρχει το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και ο Πέδρο Μαρτίνς πρέπει να έχει στην αποστολή παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Γιώργο Φέκκα, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 2001. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Ο Φέκκας θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα που έχει στην Ακαδημία του ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξαιρετική άποψη γι’ αυτόν.

Ο δεύτερος που πήρε… προαγωγή την Τρίτη το απόγευμα ήταν ο Αλέξανδρος Βοΐλης, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 26 Μαΐου του 2000. Είναι επιθετικός, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. Ο Βοΐλης έχει κάνει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες και έχει σκοράρει με όλες. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο νεαρός επιθετικός έχει βρει δίχτυα δύο φορές με τη φανέλα της Κ20 του Ολυμπιακού.

Ο Βοΐλης είναι προφανές ότι κλήθηκε λόγω των ελλείψεων που έχει ο Ολυμπιακός στην επίθεση του και με τον Μαρτίνς να σκοπεύει να πάει στην Πάτρα χωρίς πολλά από τα βασικά του στελέχη. Θυμίζουμε πως στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν ο Φέκκας και ο Ξενιτίδης.