Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Στο πάνθεον των θρυλικών ηρώων ο Γιώργος Δαρίβας»

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον πρόεδρό του, Γιώργο Δαρίβα. 

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Στο πάνθεον των θρυλικών ηρώων ο Γιώργος Δαρίβας»

Ο Γιώργος Δαρίβας ήταν για πάνω από τρεις δεκαετίες πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού και αυτή η συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον μεγάλο άσο του παρελθόντος που έφυγε από τη ζωή έχει ιδιαίτερη αξία:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής στη θρυλική μορφή του Γιώργου Δαρίβα, ο οποίος υπήρξε από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε τον Ολυμπιακό από το 1946 ως ποδοσφαιριστής και έπειτα ως προπονητής, κατακτώντας κύπελλα και νταμπλ. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο από το 1987 έως και σήμερα.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρύλου του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα συνεχίσουν το έργο και την παρακαταθήκη που άφησε. Ο Γιώργος Δαρίβας είναι πλέον στο πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΡΙΒΑ».