«Ενδιαδέρον της Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο»

Για ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο δημοσιεύματα από τη Βραζιλία.

«Ενδιαδέρον της Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο»

Την περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο φέρεται να εξετάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία η Φλαμένγκο.

Ο βραχύσωμος χαφ που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λάτσιο στον ΠΑΟΚ, έχει μπει στα ραντάρ της ομάδας από τη Βραζιλία, όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Μπρούνο Καστάνιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Φλαμένγκο πιέζει για να πάρει δανεικό τον παίκτη, έχοντας πάρει το ΟΚ από τον προπονητή του συλλόγου, Τίτε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να θέσει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μπρούνο Καστάνιο:

«Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται στη λίστα της Φλαμένγκο, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομά του από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Μάρκος Μπραζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φλαμένγκο δείχνει ενδιαφέρον για τον μέσο, Μάρκος Αντόνιο. Το 2022, όταν ακόμα ανήκε και ξεχώριζε για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Βραζιλιάνος ήταν ήδη στο στόχαστρο της «Φλα», αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε την καριέρα του στην Λάτσιο.

Η πιθανή μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο έχει την έγκριση του Τίτε και πληροί όλες τις απαιτήσεις που επιδιώκει η Φλαμένγκο για την ομάδα που θέλει να φτιάξει. Το σκεπτικό του Τίτε είναι να πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή κατά την διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, όταν η Φλαμένγκο θα χάσει τους Πούλγκαρ, Ντε Λα Κρουζ και Ντε Αρασκαέτα που θα είναι διεθνείς με τις ομάδες τους.

Επιπλέον η Φλαμένγκο βλέπει στον χαφ του ΠΑΟΚ δυνατότητες τεχνικής και οικονομικής απόδοσης. Παρά τη μακρόχρονη εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι μόλις 23 ετών. Η «Φλα» σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Λάτσιο, βάζοντας υποχρεωτική ρήτρα αγοράς».