Κούγιας: «Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση, να μην φύγουν οι διαιτητές»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, τόνισε ότι θα υποβάλλει προφορική μήνυση στους διαιτητές.

Κούγιας: «Αλητεία τέλος, ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση, να μην φύγουν οι διαιτητές»

Ο Ολυμπιακός έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία μετά το 2-3 με την Κηφισιά και ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι θα υποβάλλει προφορική μήνυση στους διαιτητές για απόπειρα αλλοίωσης αποτελέσματος.

«Όλοι είδαν την ποδοσφαιρική αλητεία. Αλητεία τέλος. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει κάνει καμία άλλη ΠΑΕ. Είναι αδιανόητο να διαιτητεύει αγώνες Σούπερ Λίγκα αυτός που πέρσι με εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου, του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης, μετρούσε με μία μεζούρα για να κατοκυρώσει τον αγώνα υπέρ της ΑΕΚ και να αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Σήμερα δεν το κατάφερε, αλλά νομικά ήταν απόπειρα αλλοίωσης.

Ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση για απόπειρα αλλοιώσεως αγώνα που περιλαμβάνεται στο στοίχημα, σύμφωνα με το άρθρο 132, παράγραφοι 1 και 4. Η ομάδα δήλωσε προς τον αστυνομικό διευθυντή ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να φύγουν. Αυτά και μέχρι τέλους. Εμείς θα μιλάμε με έργα. Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο ποτέ. Υπήρξε ένας έντονος προβληματισμός για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι.

Ακυρώθηκαν δύο γκολ, μετά την αποβολή του Ρέτσου. Ανύπαρκτη η πρώτη κάρτα και δεν υπάρχει η δεύτερη. Εμείς θα παίξουμε στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες από ‘δω και πέρα. Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανένας δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες από άλλους εγκληματίες που είναι σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Παρατηρούμε τα πάντα, στη συνέντευξή μου κάναμε συγκεκριμένες καταγγελίες και δεν θα σταματήσουμε. Αλητεία τέλος».