Ολυμπιακός: Δεν έχει «καεί» του Παλομίνο

 Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αταλάντα. Ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά οι «μπεργκαμάσκι» ζητούν γύρω στα  2 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Ολυμπιακός: Δεν έχει «καεί» του Παλομίνο

Είναι ένα ποσό που δεν προτίθεται ο Ολυμπιακός να το δώσει και για αυτό έχει «φουντώσει» από χθες η περίπτωση του Κάρμο. Μάλιστα, δίνεται μία εντύπωση ότι έχει πάψει ο Ολυμπιακός να ασχολείται άλλο με τον Παλομίνο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην Ιταλία έβαλαν στο κόλπο και τη Σασουόλο, αλλά η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Ολυμπιακός κάνει τα δικά του παιχνίδια τακτικής, προκειμένου να αναγκάσει με τον τρόπο του να ρίξει τις απαιτήσεις η Αταλάντα. Δεν έχει «καεί» για τον Ολυμπιακό ο Παλομίνο που ήταν η βασική του επιλογή. Απλώς είναι αναγκασμένος να είναι σε συζητήσεις με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο όσο δεν ξεμπλοκάρεται η περίπτωση του 34χρονου Αργεντινού. Από το περιβάλλον της πειραϊκής ΠΑΕ πάντως προέκυπτε χθες ότι για τον Κάρμο παλεύει ο Ολυμπιακός. Μένει να φανεί αν θα ξαναγίνει ανατροπή και θα επιστρέψει στο προσκήνιο ο Παλομίνο.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Έντυπη Έκδοση του ΦΩΤΟΣ.