ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια με ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια λόγω ενοχλήσεων, δεν θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στο Βόλο, πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα την Κυριακή (14/1).

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (11/1) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια δούλεψαν στην ανάπτυξη και τις μεταβάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης σε μικρό χώρο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξιό γλουτό, τις οποίες αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» υποβλήθηκε σε θεραπεία, δούλεψε ατομικά κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.