Ιταλικά ΜΜΕ: «Χαλάει η συμφωνία Αταλάντα - Σαλερνιτάνα για Παλομίνο λόγω Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός πήρε «κεφάλι» στη διεκδίκηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Ιταλικά ΜΜΕ: «Χαλάει η συμφωνία Αταλάντα - Σαλερνιτάνα για Παλομίνο λόγω Ολυμπιακού»

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία από την Ιταλία προέκυψε τις τελευταίες ώρες για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί σημειώνουν ότι η Αταλάντα τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με την Σαλερνιτάνα για την παραχώρηση του 34χρονου Αργεντινού αριστεροπόδαρου αμυντικού, αλλά η σφήνα του Ολυμπιακού είναι αυτή που χαλάει τη συμφωνία μεταξύ των δύο ιταλικών συλλόγων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει από το καλοκαίρι τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θεωρώντας ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει τον ηγέτη της ερυθρόλευκης άμυνας.

To συμβόλαιο του Παλομίνο με την Αταλάντα εκπνέει το καλοκαίρι, αλλά δεν υπάρχει καμία διάθεση από τις δύο πλευρές να ανανεωθεί. Αντιθέτως, αναζητείται η φόρμουλα για να χωρίσουν από τώρα οι δρόμοι τους.

Φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Μπέργκαμο, ενώ είχε περάσει και ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης από τα τέλη Οκτωβρίου έως την Πρωτοχρονιά.

Πλέον, έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και στις 7 Ιανουαρίου 2024 έπαιξε 11 λεπτά στο 1-1 κόντρα στη Ρόμα, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (10/1) κάθισε στον πάγκο στον αγώνα Κυπέλλου με τη Μίλαν.