«Αποφασίζει για Ζοακίμ η Σάντος - Φλαμένγκο, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός στο κόλπο»

Νέα δημοσιεύματα στην Βραζιλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον στόπερ της Σάντος, Ζοακίμ. Πιο κοντά στην απόκτησή του η Φλαμένγκο, ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη. 

«Αποφασίζει για Ζοακίμ η Σάντος - Φλαμένγκο, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός στο κόλπο»

Ο Ζοακίμ που είχε αναφερθεί προ ημερών ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να ανήκει στην Σάντος, παρά την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός εμπλέκεται σε νέα σενάρια περί μεταγραφής, ενώ ο μάνατζέρ του θα έχει ένα κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση της Σάντος για το μέλλον του «πελάτη» του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Βραζιλία, η Φλαμένγκο είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει, παρά το γεγονός ότι παραμένει υπαρκτό το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της Σάντος σε δηλώσεις του δε θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του σχετικά με τον Ζοακίμ, αν και τόνισε γελώντας ότι η Φλαμένγκο είναι μία ομάδα που αξιοποιεί τους καλούς ποδοσφαιριστές. Χωρίς πάντως να επιβεβαιώσει οποιοδήποτε σενάριο, αλλά ούτε και τις οικονομικές απαιτήσεις του.