Νίλσεν: «Παίξαμε με καρδιά και βελτιώσαμε την άμυνα μας»

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Ντέιβιντ Νίλσεν, μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1).

Νίλσεν: «Παίξαμε με καρδιά και βελτιώσαμε την άμυνα μας»

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής Κηφισιάς, Ντέιβιντ Νίλσεν, μετά το 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, όπως επίσης και για τις αναγκαστικές αλλαγές των Λαντρ και Μποτία.

Για το τι δεν πήγε καλά για να πάρει τη νίκη: «Δεν υπάρχει κάτι που δεν λειτούργησε, οι παίκτες έκαναν καλό παιχνίδι τακτικά, είχαμε καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου έπαιξαν με καρδιά μετά από δύο άσχημα παιχνίδια, ο Πανσερραϊκός σκόραρε με μία ευκαιρία».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το ξέραμε από πριν μετά από δύο άσχημα παιχνίδια. Βελτιώσαμε την άμυνά μας, κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα με βάση τον χαρακτήρα και θα συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές: «Παρά τα προβλήματα που είχαμε, όποιος μπήκε στο γήπεδο, μπήκε για να προσφέρει. Το είδαμε σε όλο το παιχνίδι. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε για τους τραυματίες. Το σημαντικό είναι ότι ένας έπεφτε και ο άλλος σηκωνόταν, ήταν εκεί για την ομάδα».