Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γιόβετιτς, εκτός Ελ Αραμπί, Μπιέλ

Με αρκετά προβλήματα πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού και ο Στέφαν Γιόβετιτς έχει μείνει εκτός αποστολής.

Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γιόβετιτς, εκτός Ελ Αραμπί, Μπιέλ

Μετά την ήττα από τη Λαμία ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο στο ματς με την ΑΕΚ (7/1, 21:00). Για τους Πειραιώτες υπάρχει ένα μεγάλο «πρέπει» μπροστά από αυτό το παιχνίδι, αφού άλλη… γκέλα δεν μπορεί να την αντέξουν.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώθηκε με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να μετράει κι άλλες απώλειες. Στην προπόνηση του Σαββάτου (6/1) ο Στέφαν Γιόβετιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ο Μαυροβούνιος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα κι έτσι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι στη Λαμία έπαιξε βασικός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Βιθέντε Ιμπόρα με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Ακόμη Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Πεπ Μπιέλ είναι εκτός για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο πρώτος αν και έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο δεύτερος δεν είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό του στη Λαμία.

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Φραν Ναβάρο, ενώ στον πάγκο θα υπάρχει ο Αλγκασίμ Μπα.