Γκατσίνοβιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο - Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Δηλώσεις αναφορικά με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου παραχώρησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Γκατσίνοβιτς: «Είμαστε σε καλό δρόμο - Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της Super League εμφανίστηκε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου με 3-0 για τη 16η αγωνιστική.

Ο μέσος της «Ένωσης» αναφέρθηκε στις απώλειες βαθμών στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, ενώ τόνισε την ανάγκη να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα του αγώνα: «Καλή χρονιά σε όλους πρώτα απ’ όλα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη μετά τα δυο τελευταία παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Ήταν σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος που φεύγουμε σήμερα με τη νίκη και χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Για τις επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και αν μπορεί αυτό η ΑΕΚ να το αξιοποιήσει: «Είναι αλήθεια, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είναι καλό όταν όλοι είναι φιτ και μπορούν να βοηθήσουν. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως λόγω των τραυματισμών, χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πατούμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα, πήραμε τη νίκη και να πάμε στο επόμενο».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος: «Θα ήθελα να μιλήσω σε ομαδικό επίπεδο, είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε, είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε βήμα βήμα».