Λαμία: Χωρίς Καρλίτος, Παπαδόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό

Δυο σημαντικές απουσίες για τη Λαμία ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Αθανάσιος Διάκος» την Τετάρτη (3/1, 17.00).

Λαμία: Χωρίς Καρλίτος, Παπαδόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Λαμίας την Τρίτη (02/01), εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (03/01) στις 17:00, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλο, Τζανδάρη, Σίντκλεϊ, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζο, Βασιλαντωνόπουλο, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Τσιλούλη, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκο, Τσούκαλο.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης καρτών και ο Καρλίτος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Όσο αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Καρλίτος, η ΠΑΕ Λαμία ξεκαθάρισε ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.