Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μαρτίνς

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ζέλσον Μαρτίνς προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τον οποίο θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2026.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μαρτίνς

Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή περίοδο. Μετά τον Φραν Ναβάρο οι Πειραιώτες προχωρούν στην απόκτηση και του 28χρονου εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έφτασε στην Αθήνα πριν λίγη ώρα και αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Γαλλία ο Ζέλσον αναμένεται να υπογράψει με τον Ολυμπιακό έως το 2026, ενώ η Μονακό θα διατηρήσει και το 10% από μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ζέλσον τη φετινή σεζόν δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή με τη φανέλα της Μονακό, ενώ προπονούνταν με τη δεύτερη ομάδα της.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος» τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ, γνωρίζω πολλά πράγματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον Ποντένσε, τον ξέρω από μικρό. Έχουμε παίξει μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα. Ήρθα να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του».