Παναιτωλικός-Αστέρας 1-1: Διαόλου Καλτσάς...

Ο Νίκος Καλτσάς στο 93΄ έσωσε (1-1) την παρτίδα για τον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός-Αστέρας 1-1: Διαόλου Καλτσάς...

Ο Παναιτωλικός είχε φτάσει μια ανάσα σε μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά αυτή τη φορά ο Αστέρας χαμογέλασε στο τέλος, με το γκολ του Καλτσά στις καθυστερήσεις.

Το 1-1 είναι δίκαιο σε ένα πολύ κλειστό ματς, με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και με τον Παναιτωλικό να παίρνει το προβάδισμα στο 66΄ με μια δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μοράρ που βρήκε στην πλάτη του Τόνσο και έστειλε την μπάλα ακριβώς εκεί που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο Αθανασιάδης.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι λίγο νωρίτερα πάλι από κόντρα, στον Ιγκλέσιας, του ωραίου σουτ από τον Μανά, ωστόσο η ισοφάριση στο τέλος από τον Αστέρα με το πλασέ του Καλτσά ήταν ένα φινάλε που άξιζε σε έναν μοιρασμένο αγώνα.

Από τραυματισμό στο κεφάλι αποχώρησε λίγο πριν απο το ημίχρονο ο Βλάχος που πήγε σε νοσοκομείο του Αγρινίου για λεπτομερείς εξετάσεις καθώς ένιωθε ζαλάδες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Αγρινίου
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Σκόρερ: 66΄ Μοράρ- 93΄ Καλτσάς
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κάρτες: Ρότσα, Λουσέρο - Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης,

Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46' Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (75' Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα (81' Χαντάκιας)

Αστέρας (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45+1' λ.τρ. Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72' Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61' Φερνάντες), Μανιάς