Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Παρτίζαν για Γιόβετιτς

Για ενδιαφέρον της Παρτίζαν για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς κάνουν λόγο δημοσιεύματα από το εξωτερικό. 

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον της Παρτίζαν για Γιόβετιτς

Μετά την αναχώρηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το Μαρόκο ενόψει της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Ολυμπιακός μπαίνει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Στο πλευτό του αναμένεται να προστεθεί ο νεοφερμένος Φραν Ναβάρο ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από την Πόρτο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος κάνει «αγώνα δρόμου» να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (7/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεδομένο θεωρείται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Γιόβετιτς στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τη Λαμία (3/1, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD), αλλά την ίδια ώρα δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν τον Μαυροβούνιο επιθετικό να είναι περιζήτητος.

Συγκεκριμένα, η Παρτίζαν φέρεται να στοχεύει στην επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στο Βελιγράδι και να ετοιμάζει κρούση προς τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε πως ο Γιόβετιτς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Παρτίζαν, καθώς εντάχθηκε στην Ακαδημία της σε ηλικία 14 ετών και έπαιξε δύο σεζόν στην πρώτη ομάδα (53 αγώνες, 17 γκολ, 10 ασίστ) πριν πάρει μεταγραφή στη Φιορεντίνα αντί 8.000.000 ευρώ.

Η Παρτίζαν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας του Σερβικού πρωταθλήματος με έναν βαθμό περισσότερο από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Βραζιλιάνο Ματέους Σαλντάνια που μετρά 14 γκολ.

Ο Γιόβετιτς με την σειρά του έχει απολογισμό εννέα συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ με τον Ολυμπιακό στην Super League.