Ολυμπιακός: Το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» του Καρβαλιάλ με τον Ναβάρο

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επιδίωξε να συνεργαστεί με τον Φραν Ναβάρο στη Θέλτα, αλλά τελικά θα ανταμώσει μαζί του έναν χρόνο αργότερα στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» του Καρβαλιάλ με τον Ναβάρο

Ο Φραν Ναβάρο έφτασε στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και στην αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία στη Φθιώτιδα την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έτριβε τα χέρια του με την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά, τον ξέρει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό είναι ότι τον «κυνηγάει» εδώ και έναν χρόνο.

Από τον Ιανουάριο του 2023 ήθελε να συνεργαστεί μαζί του, όταν ο Καρβαλιάλ καθόταν στον πάγκο της Θέλτα και ο Ναβάρο σημείωνε το ένα γκολ πίσω από το άλλο με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε.

Για οικονομικούς λόγους δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση, με αποτέλεσμα ο Ναβάρο να παραμείνει στη Ζιλ Βιθέντε και έξι μήνες αργότερα να αποκτηθεί από την Πόρτο έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Καρβαλιάλ αναζητούσε έναν επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Ισπανού. Δεν ήθελε έναν κλασικό φορ περιοχής. Αναζητούσε έναν επιθετικό που θα ήταν κινητικός, που θα έπαιζε και έξω από την περιοχή, που θα δημιουργούσε φάσεις και για τους συμπαίκτες του.

Εννοείται ότι αναζητούσε και έναν επιθετικό που θα έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Στη Ζιλ Βιθέντε έδειξε ότι η επαφή του με τις αντίπαλες εστίες ήταν εξαιρετική. Στην Πόρτο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, δεν του βγήκαν τα παιχνίδια, δεν είχε την ευστοχία που είχε με τη Ζιλ Βιθέντε παίρνοντας σαφώς λιγότερο χρόνο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον Καρβαλιάλ και την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Φραν Ναβάρο.