Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Πόρτο για τον δανεισμό του Φραν Ναβάρο (vid)

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Φραν Ναβάρο της Πόρτο βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού με εξάμηνο δανεισμό.

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Πόρτο για τον δανεισμό του Φραν Ναβάρο (vid)

Όπως είχε προαναγγείλει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (29/12), ο Πέδρο Άλβες κινείται για να φέρει παίκτη ή παίκτες έως την Πρωτοχρονιά, με τον φορ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα και βάσει των πληροφοριών από την Πορτογαλία, η πρώτη μεταγραφική κίνηση θα είναι ο Φραν Ναβάρο.

Σύμφωνα με όλα όσα προκύπτουν από την Ιβηρική, ο Ολυμπιακός φέρεται να τα βρήκε σε όλα με την Πόρτο για τον εξάμηνο δανεισμό του Ισπανού επιθετικού που την προηγούμενη διετία σημείωσε 37 γκολ με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε.

Μάλιστα λέγεται ότι στη συμφωνία θα μπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ακούγονται διάφορα ποσά, από 5,5 έως 7 εκατομμύρια.

Η ουσία είναι ότι δεν αποκλείεται ο Ναβάρο να έρθει στη χώρα μας ακόμη και το Σάββατο (30/12) εφόσον ολοκληρωθούν και τυπικά τα διαδικαστικά με την Πόρτο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει να τον έχει το συντομότερο δυνατόν στον Ρέντη, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, ακόμη-ακόμη και για το ματς με τη Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη (3/1).