Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ φέρνει Αϊντίν και Ντερβίσογλου

Ο Παθηναϊκός και ο Φατίχ Τερίμ έχουν στη λίστα δύο ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ τον Χαλίλ Ντερβίσογλου και τον Εγιούπ Αϊντίν, σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην Τουρκία. 

Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ φέρνει Αϊντίν και Ντερβίσογλου

Ολοένα και φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό μετά και την έναρξη συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Φατίχ Τερίμ. Μετά τον Τάσο Μπακασέτα, ρεπορτάζ από την Τουρκία συνδέουν τον έμπειρο προπονητή με δύο ποδοσφαιριστές της Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, ο Τερίμ έχει στο ραντάρ του δύο ποδοσφαιριστές της Γαλατάσαραϊ, τον Χαλίλ Ντερβίσογλου και τον Εγιούπ Αϊντίν.

Ο Ντερβίσογλου είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Ο Φατίχ Τερίμ τον είχε πάρει στη Γαλατά το 2021 με τη μορφή δανεισμού από την Μπρέντφορντ. Τη φετινή σεζόν έχει 12 συμμετοχές στη Γαλατά με δύο γκολ στο Champions League, ενώ είναι και διεθνής με την Τουρκία.

Ο Αϊντίν από την πλευρά του είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Η Γαλατά τον απέκτησε τον Σεπτέμβριο του 2023 αντί 250 χιλιάδων ευρώ από τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν. Ωστόσο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Έτσι, ο Τερίμ θα επιδιώξει τον δανεισμό του.