Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ετοιμάζεται για να ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού στον δύσκολο Γενάρη. Γιατί τον θυμούνται ακόμα στη Σεβίλλη.

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Γιόβετιτς

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην προετοιμασία για τους δύσκολους αγώνες που έχει τον Ιανουάριο, την αναμέτρηση «πάση θυσία νίκη» της Λαμίας (3/1) και τα ντέρμπι που ακολουθούν με την ΑΕΚ (7/1) για τη Super League και με τον Παναθηναϊκό (10/1) για το Κύπελλο.

Η μεταγραφική κινητικότητα είναι και θα συνεχίσει έντονη σε αυτό το διάστημα περιλαμβάνοντας και έναν σέντερ φορ στους στόχους λόγω της απουσίας του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προέρχεται από τραυματισμό και θα επιχειρήσει να μπει το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις και ο Στέφαν Γιόβετιτς που έδειξε σε πλήρη ετοιμότητα -έστω κι αν δεν σκόραρε- στο διάστημα της συμμετοχής του στο ματς με τον Ατρόμητο θα αναλάβει περισσότερο ρόλο πια στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε δηλώσει μετά τον αγώνα στο Περιστέρι ότι ο Μαυροβούνιος δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να παίξει ενενηντάλεπτο και σίγουρα η διαχείρισή του θα συνεχιστεί, αλλά πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν από τον πολύπειρο στράικερ να βγάλει την κλάση του στο τερέν. Όπως έχει κάνει άλλωστε στα περισσότερα από τα ματς που έπαιξε με τη φανέλα του Ολυμπιακού με εξαίρεση ίσως εκείνο στην Αγγλία με τη Γουέστ Χαμ.

Όλα αυτά την ώρα που ένα αφιέρωμα στην Σεβίλλη για τις καλύτερες μεταγραφές χειμώνα που έχει κάνει εδώ και χρόνια η ισπανική ομάδα περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση τον επιθετικό του Ολυμπιακό. Και τον έχει πίσω μόνο από τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι! Κι ας είχε μείνει μόνο μισή σεζόν ως δανεικός. Είχε προλάβει σε 24 ματς να βάλει 7 γκολ με 5 ασίστ.