Ολυμπιακός: «Πόκερ» για Λέο Περέιρα

Επιμένει στα 8 εκατομμύρια η Φλαμένγκο για Λέο Περέιρα. Δεν τα παρατάει ο Ολυμπιακός...

Ολυμπιακός: «Πόκερ» για Λέο Περέιρα

Ο Λέο Περέιρα πιέζει με τον τρόπο του τη Φλαμένγκο, ώστε να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό. Το ίδιο και ο ατζέντης του. Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο θα πειστεί στο τέλος να ρίξει τις απαιτήσεις της που φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Τις τελευταίες δύο ημέρες υπήρχε μπαράζ δημοσιευμάτων στη Βραζιλία που ανέφεραν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού δεν έχει πλησιάσει σε καμία περίπτωση τα οικονομικά «θέλω» της Φλαμένγκο και πως θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά του για να έχει κάποιες ελπίδες. Οι Πειραιώτες έχουν φτάσει στα 4 εκατομμύρια ευρώ, με τους Βραζιλιάνους να υποστηρίζουν ότι στο τέλος μπορεί να παίξει ρόλο και το ποσοστό που θα κρατήσει η Φλαμένγκο, έτσι ώστε να καλύψει το «χάσμα» των 4 εκατομμυρίων που χωρίζει τους δύο συλλόγους.

Γίνεται λοιπόν «χοντρό παιχνίδι» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φλαμένγκο, με τους «ερυθρόλευκους» φυσικά να μην είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που ο Λέο Περέιρα έχει πάρει την απόφασή του, ο Ολυμπιακός έχει έναν έξτρα λόγο για να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του και να φέρει στην Ελλάδα τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Οφείλουμε να επισημάνουμε πάντως ότι η Φλαμένγκο έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον αμυντικό Λέο Ορτίς που αγωνίζεται στην Μπραγκαντίνο. Αυτό προφανώς και έχει άμεση σχέση με την περίπτωση του Λέο Περέιρα. Απλώς, το κλαμπ του Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι αποφασισμένο να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ