Ολυμπιακός: Ανοίγει ο δρόμος για τον Λέο Περέιρα

Η Φλαμένγκο ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Λέο Ορτίς, με τον Λέο Περέιρα, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, να βρίσκεται πλέον κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα.

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο δρόμος για τον Λέο Περέιρα

Εξελίξεις υπάρχουν στην περίπτωση του Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο, λίγες μόλις ημέρες μετά τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον 27χρονο στόπερ με ένα ποσό που αξίζει τα 7,5 εκ. ευρώ, ενώ παράλληλα έκαναν λόγο και για 4ετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και με υψηλές απολαβές.

Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα «torcedores.com» σημειώνει πως η Φλαμένγκο έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Λέο Ορτίς της Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο, που αγωνίζεται επίσης στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Λέο Περέιρα από το σύλλογο.

Η «Φλα» φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου Λέο Περέιρα. Ο υψηλόσωμος (1,89 μέτρα) κεντρικός αμυντικός έχει «γράψει» συνολικά 160 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό επτά γκολ και πέντε ασίστ.