Κουλιεράκης: «Κουμπώνει ιδανικά στη Μίλαν», σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ

Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία συνδέουν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη με την Μίλαν.

Κουλιεράκης: «Κουμπώνει ιδανικά στη Μίλαν», σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ

Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τα Ιταλικά ΜΜΕ να επανέρχονται με αναφορές στην περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα την Παρασκευή (22/12) αναφέρουν ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μίλαν, η οποία έχει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας έπειτα από τα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ειδικότερα, ο Κουλιεράκης παρουσιάζεται να ανταποκρίνεται πλήρως στο προφίλ και στα χαρακτηριστικά που ψάχνει η ιταλική ομάδα και ο προπονητής της, Στέφανο Πιόλι: «είναι μικρός σε ηλικία, κοστίζει σχετικά λίγα χρήματα και μπορεί να προσφέρει ακόμη και στο επιθετικό κομμάτι αφού έχει ήδη σκοράρει δύο φορές φέτος».

Βεβαίως στο εν λόγω δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Κουλιεράκης αναμένεται να κοστίσει λιγότερο από 5 εκατ. ευρώ στη Μίλαν. Ένα ποσό που, κατά τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, δεν ανταποκρίνεται φυσικά ούτε στα «θέλω» του ΠΑΟΚ ούτε και στην αξία του Κρητικού ποδοσφαιριστή.