Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 2-2: Έμφραγμα στο 94' με Θυμιάνη

Ο Πανσερραϊκός στο 94ο λεπτό ισοφάρισε την ΑΕΚ σε 2-2 με τον Θυμιάνη, μετά την γκάφα του Αθανασιάδη. Με δέκα οι γηπεδούχοι από το 64'!

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 2-2: Έμφραγμα στο 94' με Θυμιάνη

Απίθανη γκέλα του Αθανασιάδη (μια ακόμη φέτος) στο τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πήρε τον βαθμό με ήρωα τον Θυμιάνη (2-2), απέναντι στην ΑΕΚ που προηγήθηκε δυο φορές (0-1, 1-2) αλλά δεν κέρδισε πάλι!

Η ΑΕΚ όπως και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, έτσι και στις Σέρρες βρήκε γκολ νωρίς με τον Ρότα (16’), είχε καλές στιγμές για ένα δεύτερο τέρμα με τους Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία να είναι δραστήριοι αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Πανσερραϊκός που έπαιξε ανοιχτά και είχε ψηλά τις γραμμές του, στο 39’ ισοφάρισε με τον Θυμιάνη (κεφαλιά) αλλά δεν κράτησε αυτό το 1-1 μέχρι το τέλος του α’ μέρους.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 45’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ΑΕΚ που εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή από το 64’ (αποβολή Μπέργκστρομ), κράτησε μπάλα, δεν απειλήθηκε αλλά δεν τελείωσε και τον αγώνα αν και είχε φάσεις από το 83' και μετά όμως, αφού φάνηκε να κάθεται στο 1-2, παίζοντας και με δέκα παίκτες ο Πανσερραϊκός.

Το 1-3 δεν έγινε αφού ο Ζίνι είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις και στη συνέχεια το ματς έγινε...ροντέο. Δοκάρι ο Τομάς στο 93' και γκολ ο Θυμιάνης στο 94' μετά την γκάφα του Αθανασιάδη που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Σερρών

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 2-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Σκόρερ: 39’, 94' Θυμιάνης – 16’ Ρότα, 45’ Λιβάι Γκαρσία

Κόκκινη: 64’ Μπέργκστρομ

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κατσίκας - Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι - Ουεντραόγκο, Μορέιρα (80’ Οικονόμου) – Σοφιανός (58’ Τομάς), Χατζηστραβός (66’ Γκοτζαμανίδης), Μούργος (80’ Μπαΐροβιτς) - Άλεξιτς

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Ρότα, Βίντα, Μουκουντί (78’ Μήτογλου), Χατζισαφί – Γαλανόπουλος (60’ Μάνταλος), Γιόνσον (46’ Σιμάνσκι) – Ελίασον, Τσούμπερ (78’ Ζίνι), Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία