Ολυμπιακός: Επιμένει για γρήγορο γκολ ο Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Επιμένει για γρήγορο γκολ ο Καρβαλιάλ

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός και το αποψινό (20:30) παιχνίδι είναι κομβικό για το μέλλον της ομάδας του Πειραιά. Δεν είναι ένα απλό ματς, διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντι τους μία ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα.

Εκτός απ' όλα αυτά για τον Κάρλος Καρβαλιάλ είναι σοβαρή και η απουσία του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά θα εκτίσει την τιμωρία του στο Περιστέρι και ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο. Οδηγός για τους «ερυθρόλευκους» είναι ο αγώνας με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Και εκεί έπαιξαν χωρίς τον Φορτούνη και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους τους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν και αυτή την απώλεια.

Η διαφορά σε εκείνο το ματς είχε γίνει με ένα γρήγορο γκολ του Ποντένσε, αφού στο 10' είχε ανοίξει το σκορ ο Πορτογάλος και έκανε πιο εύκολη τη ζωή της ομάδας του. Κάτι ανάλογο ζήτησε ο Κάρλος Καρβαλιάλ από τους παίκτες του και στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Φυσικά και το 3-2 επί του Παναθηναϊκού έχει ταρακουνήσει τους «ερυθρόλευκους» που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πάθουν ζημιά, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής επέμενε να ζητάει ένα γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της ομάδας του.