AEΛ-ΟΦΗ 0-0: Ο κακός «Χ»αμός

Σε ένα ματς όπου έγινε ο κακός χαμός στο τερέν και στην εξέδρα η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ.

AEΛ-ΟΦΗ 0-0: Ο κακός «Χ»αμός

Το ματς ξεκίνησε και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με «φωνές» και στιγματίστηκε από επεισόδια στην κερκίδα με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της «βυσσινί» ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια.

Ήταν η πρώτη ισοπαλία στη Θεσσαλία στην ιστορία των παιχνιδιών μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο ΟΦΗ είχε στο α΄ μέρος τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά και την ατυχία να στερηθεί τον Βουό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 40ό λεπτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας για εξετάσεις, ύστερα από στραβοπάτημα στον (κακό) αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» κυριάρχησαν και πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους. Μια κεφαλιά του Νούνιτς πέρασε μόλις άουτ στο 50΄ και άλλη μία του Πίτι είχε την ίδια κατάληξη στο 53. Ο Πίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 60΄.

Στο 79΄ ο Μόρας ζήτησε πέναλτι (τράβηγμα του Παπάζογλου) αλλά ο Παπαπέτρου δε συγκινήθηκε και στο 85΄ ο Στρέζος έκανε μεγάλη απόκρουση στην εκτέλεση φάουλ του Πίτι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φατιόν προσπάθησε να κάνει την προβολή και ο Κοροβέσης έδιωξε σε κόρνερ, στην τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης.

MΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕL FC Arena
ΑΕΛ-Λεβαδειακός 0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Παπαπέτρου
Κάρτες: Καρανίκας, Φατιόν, Μόρας - Νάστος, Πλατέλλας

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (72΄ Μπαργκάν), Πίτι, Ακόστα (87΄ Χούμπτσεφ).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος (61΄ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72΄ Ντίνας), Βουό (40΄ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης.