Μπιέλ: «Εάν κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής θα αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Πεπ Μπιέλ μίλησε για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού αλλά και για αυτά που τους ζητάει ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Μπιέλ: «Εάν κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής θα αποδείξουμε πως είμαστε οι καλύτεροι»

Ο Πεπ Μπιέλ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και μίλησε στον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο για τη νίκη του Ολυμπιακού στις Σέρρες, αλλά και το μέλλον των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Μπιέλ στα κανάλια Novasports:

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να πετυχαίνεις νίκες σε τέτοια παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και κάναμε ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Δείξαμε πως ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει έτσι ώστε να είναι πιο ψηλά, κάνουμε ό,τι μπορούμε και πιστεύω ότι το μέλλον μας στο πρωτάθλημα θα είναι πολύ όμορφο».

Για τη Φερεντσβάρος: «Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνάμεις και να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε για να προκριθούμε».

Για όσα ζητάει ο Καρβαλιάλ: «Αυτό που μας ζητά είναι να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να δείχνουμε καθημερινά την ποιότητα μας, γιατί είμαστε μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Και αν το κάνουμε αυτό θα αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για το μέλλον: «Το μέλλον είναι δύσκολο να το προβλέψεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός και όχι οι άλλες ομάδες. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και αν συνεχίσουμε τα πράγματα θα πάνε καλά για μας».