Πετράκης: «Σπουδαία επιτυχία - Τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε» (vid)

Δηλώσεις μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ παραχώρησε για τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Σπουδαία επιτυχία - Τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε» (vid)

Συγκινημένος εμφανίστηκε μετά το 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική της Super League ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννη Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο αλλά εντάξει... Τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε... Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια πρώτα, για τη νοοτροπία που είχαμε σαν ομάδα. Όταν βρίσκεσαι στο 10ο λεπτό με δύο γκολ πίσω από μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, η δουλειά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη αλλά πρέπει να πω μπράβο γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα αλλά και η νοοτροπία μας ήταν τέτοια που καταφέραμε και αλλάξαμε την κατάσταση που δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο σημαντικά πράγματα. Είναι μια σπουδαία επιτυχία, ειδικά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με αυτόν τον αντίπαλο και θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ μου έχουμε σαν ομάδα και να το ενισχύουμε κάθε μέρα ώστε να μπορούμε στο μέλλον να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα μέσα από την βελτίωση, όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι αλλά σε νοοτροπία, σε μυαλό, να έχουμε μια συνολική εξέλιξη σαν ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τα Γιάννενα και για εμάς και για αυτούς, θα πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε αυτό που είχαμε σήμερα».

Για τους πανηγυρισμούς: «Μαζευτήκαμε όλοι μαζί εκεί γιατί το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να είμαστε οικογένεια, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι χάνουμε».