Ντεσπόντοφ: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ντεσπόντοφ: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 4-1 για την 14η αγωνιστική της Super League. Ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης ήταν ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη δική του απόδοση, αλλά και για την απόδοση της ομάδας του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σκόραρα πολλά γκολ πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι δεν είχα δείξει απολύτως την ποιότητα μου, όμως βελτιώνομαι διαρκώς γιατί πλέον έχω καταλάβει τη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι τελείως διαφορετικά από την ομάδα που ήμουν.

Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, πρέπει να συγχαρώ τον Αστέρα Τρίπολης για το γεγονός ότι έπαιξε καλά. Είμαι χαρούμενος πιο πολύ για τη νίκη της ομάδας μου, αλλά φυσικά χαίρομαι και για τα γκολ που πέτυχα.

Δεν μπορεί ένας παίκτης στο ποδόσφαιρο να κερδίσει μια αντίπαλη ομάδα 11 παικτών. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Σκοράραμε τέσσερα γκολ σήμερα, εγώ έβαλα τα δύο, αλλά είναι δουλειά όλων. Από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ, το σταφ. Εάν συνεχίσουμε έτσι, που πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα.

Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι μια μακριά σεζόν σε διάρκεια. Πρέπει να εστιάζουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και ακόμα καλύτερα. Να είμαστε ενωμένοι και να μεγαλώνουμε σαν ομάδα».