Προφορική συμφωνία της Κηφισιάς με τον Κλωναρίδη

Η Κηφισιά σημείωσε μια πολύτιμη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεφεύγοντας -έστω και με ματς περισσότερο- απ' την επικίνδυνη ζώνη και προετοιμάζει ήδη τις κινήσεις ενίσχυσής της ενόψει του μεταγραφικού «παραθύρου» του Ιανουαρίου.

Προφορική συμφωνία της Κηφισιάς με τον Κλωναρίδη

Η πρώτη κίνηση αφορά την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της, όπου υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο 31χρονος επιθετικός «μετακόμισε» το περασμένο καλοκαίρι στην Τουρκία για την Ουμρανίγεσπορ (ομάδα Β' Κατηγορίας), ωστόσο θα «σπάσει» εντός των επόμενων ημερών το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα, για να υπογράψει στην Κηφισιά.

Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είναι στη διάθεση του Ντέιβιντ Νίλσεν για το πρώτο ματς του 2024 κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (4/1, 19:00).

Ο Κλωναρίδης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ, έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν συμπαίκτης με τον τεχνικό διευθυντή της Κηφισιάς, Στέφανο Κοτσόλη και μαζί σήκωσαν το κύπελλο το 2014. Το 2017 γύρισε στον Δικέφαλο, με τον οποίο σήκωσε πρωτάθλημα και έπαιξε στους ομίλους του Champions League (2018), ενώ τη διετία 2021-23 ήταν στον Ατρόμητο.