Πισάρο: «Είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών»

Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Άγιαξ και τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να δουλεύει για να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πισάρο: «Είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών»

Ο Ροδόλφο Πισάρο μίλησε σε μεξικανικό Μέσο μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τον Άγιαξ και τόνισε πως παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του και στόχος του είναι να μπορέσει να αγωνίζεται περισσότερο.

«Κάναμε συγκεκριμένα λάθη, είμαστε λυπημένοι γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε στην επόμενη διοργάνωση», είπε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Πιστεύω πως όλα αποτελούν μια διαδικασία, όλα έρχονται στην ώρα τους. Πρέπει να συνεχίσω τη δουλειά για να μπορώ να πάρω περισσότερα λεπτά», σχολίασε ο Πισάρο και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έχω τραυματιστεί δύο φορές και δεν έχω καταφέρει να είμαι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Γι' αυτό δεν έχω μπορέσει να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Γίνεται διαφορετική δουλειά, οι προπονήσεις νομίζω ότι είναι πιο δυνατές εδώ και γι' αυτό έχουν προκύψει αυτοί οι πολλοί τραυματισμοί».