Super League: Μπάλα ξανά!

Ύστερα από δύο πολυτάραχες εβδομάδες, η δράση στη Super League επιστρέφει με την Κηφισιά να αντιμετωπίζει το Σάββατο (16/12) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Super League: Μπάλα ξανά!

Η Κηφισιά είχε κάνει το ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και είχε ξεκινήσει με ήττα 3-0 τις υποχρεώσεις της στη νέα κατηγορία.

Αυτή είναι και η μοναδική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει πάρει τρίποντο μακριά από την έδρα του με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της ομάδας της Ηπείρου ήταν στη διαδικασία των περσινών Playouts με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Η Κηφισιά δεν έχει κάνει μέχρι τώρα νίκη στο γήπεδο της Καισαριανής που είναι η έδρα της και η μοναδική της επικράτηση ως τυπικά γηπεδούχος ήταν στο γήπεδο της Λαμίας, στο 2-1 με τον Ατρόμητο.

Σε πέντε αναμετρήσεις στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» είχε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Πανσερραϊκό (4-4), Λαμία (1-1), ΑΕΚ (1-1) και δύο ήττες στα τελευταία της εντός από Παναθηναϊκό (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (3-1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας του με τις 12 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη, ένα σερί που ξεκίνησε μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά για τον Α’ Γύρο. Πέρσι είχε πάλι 12 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη, από τις 15 Ιανουαρίου 2023 που ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, μέχρι τις 22 Απριλίου 2023, όταν και επικράτησε με 3-2 του Παναιτωλικού στους «Ζωσιμάδες».

Το προφίλ της αγωνιστικής:

Η βαθμολογία: