Μελ για ΟΦΗ: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ - Στο μυαλό μου μόνο το επιθετικό ποδόσφαιρο»

Τις πρώτες του δηλώσεις από την παρουσίασή του ως προπονητής του ΟΦΗ έκανε ο Πέπε Μελ.

Μελ για ΟΦΗ: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ - Στο μυαλό μου μόνο το επιθετικό ποδόσφαιρο»

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Πέπε Μελ από τον ΟΦΗ με τον νέο τεχνικό της ομάδας του Ηρακλείου να δείχνει από νωρίς τη φιλοσοφία του δηλώνοντας θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για την προσέγγιση των ανθρώπων του ΟΦΗ, ενώ τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που είναι μέρος αυτής της προσπάθειας.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως στο staff του Ισπανού προπονητή θα βρίσκονται οι Αλβάρο Νόβα και Πέδρο Καραβέλα ως βοηθοί του, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Νίκος Κουνδουράκης, ο Sports Scientist Γιώργος Ερμείδης και θα ενσωματωθεί ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αντώνης Λυκούρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Για εμένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Η συνεργασία με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντική. Η ομάδα μου έχει μεταφέρει αυτά που χρειάζεται και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Αυτό που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ: «Την απόφαση την πήρα από καρδιάς γιατί με την επαφή που ήρθα με την ομάδα, μου άρεσε πολύ και θέλω να το ζήσω όλο αυτό εδώ με τον ΟΦΗ».

Για τους προσωπικούς στόχους: «Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν πολύ καλύτεροι και πιστεύω ότι θα νικήσουμε και θα μπούμε στα play-offs».

Η γνώμη του για το ελληνικό πρωτάθλημα και αν είχε κρούση από ελληνική ομάδα: «Πριν πολλά χρόνια είχα κάνει συζητήσεις με ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον και ο ΟΦΗ είναι αυτό που θέλω για να δουλέψω αυτή τη στιγμή».

Για την αγωνιστική φιλοσοφία του: «Θέλω αρχικά να μιλήσω με κάθε παίκτη ξεχωριστά και μετά το κάνω βάση του υλικού που έχω στα χέρια μου. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πιστεύει στον προπονητή και ο προπονητής στην ομάδα του. Στο μυαλό μου είναι μόνο το επιθετικό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε συνέχεια».

Για το πότε έγινε η πρόταση από τον ΟΦΗ: «Πριν δύο μέρες έγινε η πρόταση, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεθήκαμε αμέσως και ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και έχω έρθει να τον προσφέρω. Θέλω να υπάρχει υπομονή γιατί υπάρχουν δύο αγώνες σε επτά μέρες».

Για το πού εντοπίζει το πιο σημαντικό πρόβλημα: «Στο ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου, θέλω να το φτάσω μέχρι το... τέρμα. Θέλω να δουλέψω σκληρά με την ομάδα, επιθετικό ποδόσφαιρο και η ομάδα να είναι ο πρωταγωνιστής του ελληνικού πρωταθλήματος».