Ολυμπιακός: Αγοράζει το 70% του Κοστίνια

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία για την υπόθεση Κοστίνια και το καθεστώς απόκτησής του από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Αγοράζει το 70% του Κοστίνια

Ο Κοστίνια θα πιάσει λιμάνι το καλοκαίρι και όχι τον χειμώνα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός αποκτάει το 70% των δικαιωμάτων του.

Είναι μία μεταγραφή που φέρει τη «σφραγίδα» του Πέδρο Άλβες, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη λόγω της εμπλοκής του με τη Ρίο Άβε. Το ενδιαφέρον στοιχείο της συγκεκριμένης υπόθεσης έχει να κάνει με το καθεστώς της μεταγραφής.

Ο 23χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που είχαν αρχίσει τον τελευταίο χρόνο να κάνουν γνωστό το όνομά τους εκτός της πατρίδας τους.

Με τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Ρίο Άβε, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Χετάφε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε οι απαιτήσεις του πορτογαλικού κλαμπ είχαν κριθεί υπερβολικές.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων, ο Ολυμπιακός δίνει 2,5 εκατομμύρια στη Ρίο Άβε για να αποκτήσει το 70% των δικαιωμάτων του. Το 30% θα το κρατήσει η πορτογαλική ομάδα, έτσι ώστε να έχει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ