Ο Μπουχαλάκης «φτιάχνει» και τον Καμαρά

Το δίδυμο των επιτυχών στα χαφ του Ολυμπιακού επέστρεψε και ο Αφρικανός πήρε ξανά τα πάνω του έχοντας δίπλα του τον Κρητικό.

Ο Μπουχαλάκης «φτιάχνει» και τον Καμαρά

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ο Πέδρο Μαρτίνς είχε εμπιστευτεί ένα συγκεκριμένο δίδυμο στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Με αυτό πορεύτηκε στην αρχή της χρονιάς πήρε σημαντικές νίκες και μπήκε και στους ομίλους του Europa League.

Από ένα σημείο και μετά άνοιξε μεγάλη κουβέντα για το γεγονός πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού δεν κάνει αλλαγές και δεν κάνει ροτέισον. Φτάσαμε και στο σημείο να αλλάξει το δίδυμο στα χαφ των Πειραιωτών, αλλά είναι γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν τις παραπάνω απόψεις.

Ο Πορτογάλος κόουτς δούλευε από την προετοιμασία κιόλας με τους Μπουχαλάκη-Καμαρά και με αυτούς πορεύτηκε στο ξεκίνημα της σεζόν. Τον δικαίωσαν και του έφεραν σημαντικές νίκες και καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτό το δίδυμο επέστρεψε μετά από τρία παιχνίδια στο Λουξεμβούργο και με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις νίκες.

Πέρα από την επιτυχία στην αναμέτρηση με τη Ντουντελάνζ, ο Μαντί Καμαρά ήταν ο παίκτης ήταν μετά από καιρό ξανά από τους διακριθέντες. Θυμόμαστε στα τελευταία παιχνίδια τον Αφρικανό χαφ να μην είναι τόσο καλός όσο ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν. Όταν γύρισε στο πλευρό του ο Μπουχαλάκης ανέβασε και αυτός στροφές.

Στον Αφρικανό προφανώς και ταιριάζει να παίζει καλύτερα με τον «Μπούχα». Ο Κρητικός είναι ποδοσφαιριστής που κρατάει τη θέση του, είναι προσηλωμένος στο τακτικό κομμάτι και αυτό προσφέρει μία επιπλέον ασφάλεια στον Καμαρά. Ξέρει ο Αφρικανός πως με τον Μπουχαλάκη στην ενδεκάδα έχει σίγουρα πίσω του τον παίκτη που καλύπτει τους χώρους. Κινείται έτσι πιο ελεύθερα στο γήπεδο και αυτό βγήκε στο Λουξεμβούργο με τον άσο από τη Γουινέα να είναι εξαιρετικός.