Νίλσεν: «Τίποτα δεν θα με σταματήσει από το να σώσω την Κηφισιά»

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Κηφισιά στη Super League.

Νίλσεν: «Τίποτα δεν θα με σταματήσει από το να σώσω την Κηφισιά»

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Ekstra Bladet. Ο Δανός προπονητής τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την ομάδα των Βορείων προαστίων στη μεγάλη κατηγορία.

«Η Κηφισιά είναι η απόλυτη πρόκληση για μένα. Αυτή η δουλειά είναι ακριβώς ότι ευχόμουν για το προπονητικό μέλλον μου. Τώρα πήρα αυτή την ευκαιρία και τίποτα δεν θα με σταματήσει. Είναι πραγματικά μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ επειδή είναι πολύ διαφορετική.

Συμφώνησα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να σώσω την ομάδα από τον υποβιβασμό. Για μένα είναι μια διαφορετική κουλτούρα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συμφωνηθούν και να υπάρχει λεπτομερές πλάνο για το προπονητικό κέντρο.

Επέλεξα ελληνικό προπονητικό επιτελείο, γιατί είναι εξόχως σημαντικό να μην επηρεαστούμε από τις διαφορές που υπάρχουν στην κουλτούρα μας.

Πρέπει γρήγορα να δείξουμε την ταυτότητα μας και είναι καλύτερο να συμβεί αυτό έχοντας Έλληνες γύρω μου. Θα είναι έξι συναρπαστικοί μήνες για μένα. Εδώ και πολύ καιρό ήθελα μια πρόκληση στην Τουρκία ή την Ελλάδα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Νίλσεν.