Αθανασιάδης: «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη, αλλά και για την προσωπική του απόδοση.

Αθανασιάδης: «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ΑΕΚ για να φτάσει στη νίκη επί του Άρη στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Αθανασιάδης. Αναφέρθηκε και στον εαυτό του τονίζοντας πως ούτε τα παρατάει, αλλά ούτε και τα παράτησε ποτέ.

Αναλυτικά ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Μία δύσκολη νίκη, γιατί κι ο Άρης φαίνεται να βελτιώνεται. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε πολλούς χώρους. Καταφέραμε να σκοράρουμε από στατική φάση. Το καλό είναι ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν αφήσαμε τον Άρη να μας απειλήσει».

Για τα γκολ από στατικές φάσεις: «Έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα από πέρυσι με στατικές φάσεις, κάτι το οποίο μας το έχει αναφέρει και ο προπονητής. Έχουμε ανεβάσει αρκετά τον πήχη και το επίπεδό μας».

Για το γεγονός ότι φόρεσε φανέλα βασικού στο σημερινό παιχνίδι: «Αισθάνομαι καλά. Δεν τα παράτησα και ούτε θα τα παρατήσω. Θέλω να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Θα είναι μία μεγάλη... μάχη, η οποία θα πάει μέχρι τέλους στα Play Offs».