Βόλος - Ολυμπιακός: Προσωρινή διακοπή στο 90+5', αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω δακρυγόνων

Ο Τάσος Παπαπέτρου διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό στο 90+5', καθώς η ρίψη δακρυγόνων από τα ΜΑΤ προκάλεσαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. 

Βόλος - Ολυμπιακός: Προσωρινή διακοπή στο 90+5', αποπνικτική η ατμόσφαιρα λόγω δακρυγόνων

Έχει διακοπεί το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό στο 90+5' κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-2 και απέμεναν ακόμη τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης λόγω των 8' καθυστερήσεων που είχε δείξει ο Τάσος Παπαπέτρου.

Αρχικά η Cosmote TV δεν έδειξε κανένα απολύτως πλάνο σχετικά με το τι συνέβαινε στις εξέδρες και στο κουλουάρ του Πανθεσσαλικού.

Απλώς ακούγονταν να «σκάνε» κρότου λάμψης από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μετά από αρκετά λεπτά υπήρχε ένα γενικό πλάνο του Πανθεσσαλικού, όπου φαίνονταν τα ΜΑΤ να βρίσκονται μπροστά από την εξέδρα που κάθονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι τη στιγμή που υπήρχε εικόνα από τον τηλεοπτικό φακό είχαν ήδη αποχωρήσει.

Εν συνεχεία, οι παίκτες των δύο ομάδων και όσοι κάθονταν στον πάγκο έφυγαν τρέχοντας προς την άλλη πλευρά του Πανθεσσαλικού για να προφυλαχθούν, γιατί είχαν πέσει χημικά έξω από το γήπεδο και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

Άρον - άρον οι αποστολές των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να κάτσουν άλλο στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Προς το παρόν το παιχνίδι έχει διακοπεί προσωρινά.