Ολυμπιακός: Μετά τον Βόλο οι εξελίξεις για προπονητή

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα κάτσει κανονικά στον πάγκο στο Πανθεσσαλικό (16.30, CS1) και είτε απόψε, είτε αύριο το πρωί θα «τρέξει» η υπόθεση για την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία.

Ολυμπιακός: Μετά τον Βόλο οι εξελίξεις για προπονητή

Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μέρες δεν λέει το παραμικρό για το θέμα του προπονητή. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί επιθυμεί να εμφανιστεί η ομάδα στον Βόλο όσο το δυνατόν πιο ήρεμη. Όσο ήρεμη μπορεί να είναι φυσικά μετά το ρεπορτάζ για το μέλλον του Μαρτίνεθ και κυρίως μετά την άθλια εικόνα στο Φράιμπουργκ.

Βέβαια, ο κόσμος το έχει… τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να κάτσει σήμερα για τελευταία φορά στον πάγκο. Όπως και να ‘χει, στον οργανισμό έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στη σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (16.30, CS1) και ορθώς πράττουν. Αυτή τη στιγμή προέχει να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό από τη Μαγνησία.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βόλος έχει ένα σωρό απουσίες και κατά γενική ομολογία δεν είναι η περσινή ομάδα που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη παγίδα εφόσον το πιστέψουν οι «ερυθρόλευκοι». Αν το πιστέψουν, θα πατήσουν την... μπανανόφλουδα και θα περάσουν άσχημο απόγευμα.

Οι Πειραιώτες είναι «πληγωμένοι» από τη βαριά ήττα στο Φράιμπουργκ και οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι το σημερινό ματς θα πρέπει να το καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος, έτσι ώστε να μην υπάρξουν και περαιτέρω απώλειες μέσα σε διάστημα λίγων 24ώρων.

Και κυρίως να το κάνουν με εμφατικό τρόπο και όχι να το μετατρέψουν σε αγώνα - θρίλερ, παίζοντας με τη φωτιά έως τα τελευταία λεπτά. Οι παίκτες την Παρασκευή είχαν συγκεντρωθεί στον Ρέντη, κλείστηκαν στα αποδυτήρια, μίλησαν μεταξύ τους, έκαναν την αυτοκριτική τους και υποσχέθηκαν ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν άμεσα.

Και το «άμεσα» σημαίνει να κατέβουν σήμερα στο Πανθεσσαλικό και να κάνουν το αυτονόητο: Να πάρουν μία εύκολη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα. Απουσίες έχει και ο Ολυμπιακός βέβαια, αλλά είναι διαφορετικό το βάθος στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και διαφορετικό των Θεσσαλών.

Αφού λοιπόν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, τότε θα «τρέξουν» οι εξελίξεις για την επόμενη μέρα στον πάγκο. Αν όχι από απόψε, τότε από αύριο κιόλας το πρωί θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ φυσικά να κάθεται εκτός απροόπτου για τελευταία φορά στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου. Από το ρεπορτάζ προκύπτει συγκεκριμένα ότι ειδικά η αυριανή μέρα αναμένεται «καυτή»...