Ολυμπιακός: Μπουχτίσαμε από λόγια, τα «group therapy» τείνουν να χάσουν την αξία τους

Έγινε η αυτοκριτική στον Ρέντη από Ντιέγκο Μαρτίνεθ και παίκτες, αλλά τα «group therapy» έγιναν και στο παρελθόν δίχως να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Μπουχτίσαμε από λόγια, τα «group therapy» τείνουν να χάσουν την αξία τους

Ήταν λογικό το πρωί της Παρασκευής (1/12) το κλίμα στον Ρέντη να είναι αρκετά βαρύ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είπε στους παίκτες του ότι «εγώ φταίω για όλα» και ότι «θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε με νίκες». Βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός δεν ξέρουμε αν θα είναι στον πάγκο τις επόμενες ώρες. Ακόμη και στον Βόλο να πάει, δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει. Είμαστε εν αναμονή των αποφάσεων της ΠΑΕ και των οριστικών εξελίξεων.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους το πρωί της Παρασκευής (1/12), έκαναν την αυτοκριτική τους και συμφώνησαν ότι «θα πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας και δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Μίλησε για αρκετή ώρα ο Κώστας Φορτούνης. Το ίδιο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μίλησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Να θυμίσουμε ότι «group therapy» είχε γίνει στον Ρέντη και μετά το 2-4 από τον ΠΑΟΚ, αλλά... τζίφος! Υποσχέσεις και λόγια που έμειναν στον Ρέντη.

Πλέον τείνουν να χάσουν την αξία τους ακόμη και τα «group therapy» των παικτών. Γιατί ναι μεν είναι ωραίο να πληροφορούμαστε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την δύσκολη κατάσταση και ανέλαβαν με τη σειρά τους το δικό τους (πολύ μεγάλο) μερίδιο ευθύνης, αλλά βαρεθήκαμε και κουραστήκαμε να ακούμε λόγια.

Το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές στο παρελθόν. Από λόγια έχουμε χορτάσει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά βαρέθηκε και ο κόσμος.

Πράξεις και απαντήσεις στο γήπεδο περιμένει ο κόσμος... Κι όχι μόνο απέναντι στον Βόλο, αλλά και στα πιο «μεγάλα» ματς.