Κηφισιά: Χωρίς τέσσερις στο Αγρίνιο

Η αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Κηφισιά: Χωρίς τέσσερις στο Αγρίνιο

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ολοκλήρωσε την Παρασκευή (1/12) η Κηφισιά. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση στην οποία βρίσκεται ο Νίκος Πέιος.

Αντιθέτως, τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. O Μοργκάν Σναϊντερλάν είναι νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και υπάρχει αναμονή, καθώς εκκρεμούν ακόμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο τρόπος αποκατάστασης του. Εκτός παραμένουν ο Αντώνης Παπασάββας και ο Σωτήρης Νίνης, οι οποίοι τραυματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην προπόνηση και ο νεαρός Γιώργος Κωνσταντακόπουλος που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Νίκος Πέιος, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.